ubat sembelit

Saya beli di farmasi minta nasihat doktor farmasi ubat elak sembelit semasa mengandung..tpi mereka syorkan sy hyto fiber plus ini...tp sy xdpt maklumat pun sesuai utk ibu mengandung... Perlu x sy yakin sy ambil fiber ni

ubat sembelit
1 Trả lời

Hi mommy.. Pengalaman qila waktu pregnant Alhamdulillah takde sembelit sampaila selepas bersalin. Najis lembut and senangggg sangat membuang. Rahsianya, of courseee ostematrix shaklee Bukan setakat takde sembelit, tido pun lena. Kalau mommy selalu kena simpul biawak, ostematrix ni penyelamat tau mommy. No more simpul biawak dan lenguh2. Meh wasap qila lekaih kalau nak cuba ostematrix. Alhamdulillah ostematrix shaklee ni halal dan selamat utk ibu preggy www.wasap.my/+60163585235