Bagaimana nak hilangkan rasa mual minum air suam untuk trimester pertama

Saya baru trimester pertama, ada problem kencing kotor jadi doctor advise minum air suam banyak². Sy mula rasa mual bila minum setiap hari. Mcmna nak hilang rasa mual minum air suam ya?

1 Trả lời

Sy pun masalah sama n hm minum air lain ok je air suam ni terus kuar sendiri tnpa kita yg muntahkan pelik juga even dah nk 18w😭

1y trước

Sye terbalik pulak sis,,dulu sblm pregnant liat nk minum air suam,,skrg favorite