2bulan tak datang Haid tp UPT NEGATIF

Saya baru tahu yg saya pregnant 11weeks. Sblom ni check dalam 4kali negatif , baru pagi td check balik positif . Doktor kata kalau ikut kan 11weeks . Normal ke mcm tu ? Sbb bila scan doktor kata xde nampak ape ape di dlm. Normal ke?? ?

2bulan tak datang Haid tp UPT NEGATIF
6 Các câu trả lời

Saya pn sama . 10week6days baby tk nmpk lagi . dia sruh tggu lagi 3 mggu untk scan balik

5y trước

Saya pergi check dlm kem saja . Tp doktor dalam kem ckp better scan dkt luar lebih details. Tggu pkp habis baru scan luar .