Pengalaman ada FIBROID.

Saya baru tahu ada fibroid. Siapa yang ada pengalaman ada fibroid boleh tak kongsikan cara makan dan pantang larang untuk kecutkan fibroid? Tolong saya!

2 Các câu trả lời

Tgk Google puan.makn yg boleh dan x boleh di makan.terutama skali soya jgn makan.soya paling cepat besar kan fibroid.klo puan suka minum minuman collagen tlg elakkan ye.collagen pun fibroid cpt besar dgn pantas..sy dh 5 thn ada fibroid.stakat ni alhmdulillah fibroid mantain.skg Preggy doakan sy moga slmt bersalin..

5y trước

Boleh minum.cuma kurgkn je..tq doakan sy amiin...