cyst 1 cm semasa mengandung

saya baru scan semalam baby no 3 sebab saya tak berapa sihat.. tapi baru 5 weeks harini.. check ade cyst 1cm macamtu.. ada sama macam saya ke ? okay ke ? ada cara atasi ? boleh hilang ?

cyst 1 cm semasa mengandung
11 Các câu trả lời

anak kedua saya baru lahir 6/5 2024,masa scan kandungan ada cyst tapi dokter kata takpe tengok dlu,kalau makin besar kena buang cyst.Alhamdulillah kandungan semakin besar Cyst tak nampak samada mengecil atau tertutup baby yg semakin besar.masa bersalin saya normal tapi lepas tu dokter buat operate saya tak ingat sebab ada darah beku or dokter buang Cyst tu.rasanya buang cyst tu kot.

3mo trước

alhamdulillah syukur selamat

Saya masa first detect pregnant, time tu ada cyst juga 1cm. So doc bagi ubat utk hapuskan cyst tu. Doc kata, kandungan kita akan fight dgn cyst tu. Kalau cyst yg membesar, risiko pada baby dan kena operate utk buang cyst. Tapi Alhamdulillah baby saya kuat. Dia menang lawan cyst dengan izin Allah 🥰 kalau doc ada bagi ubat, awak makan je jgn skip. In shaa Allah sgt membantu

saya pun ada cyst ukuran 3cm macam tu… dh refer hospital. dr kata kalau dia tk mmbesar takpe.. selagi dia tk besar 5cm ok je.. nnti repeat scan cyst msa kndungan 28w

3mo trước

semoga dipermudahkan urusan awk ye

Sy pun pernah scan masa 14 minggu ada cyst 2x2 cm. Alhamdulillah repeat scan 18 minggu dah hilang. Hilang sendiri je. Semoga dipermudahkan untuk awk. Jaga diri.

3mo trước

alhamdulillah insya’allah harap mcmtu la..

sama dengan saya sis, masa memula scan baby ada cyst 2.5cm... sekarang dah 8bulan bila setiap kali scan tanye doc dah takde

3mo trước

alhamdulillah harap sye pun mcmtu nanti

saya sungguh gembira bila saya dapat tahu yang isteri saya sudah memberi saya anak puji tuhan amin🙏

dlu masa anak 1st sy ada cyst juga.. tp bila baby membesar dlm perut.. cyst tu mengecil.. doa yg baik² k..

3mo trước

insya’allah harap sye pun mcmtu jugak

sye waktu 6 weeks pun Dr scan ade cyst size lebih kurg sis.. ble 12 weeks da xde dah.. hilg sendri...

3mo trước

oo yeke.. tu la sye ade terbaca ade yg kata hilang n ade yg kata membesar.. harap2 hilang la nnti.. insya’allah

itu baru berapa minggu ya sebab saya lebih kurang macam ni cuma sekarang ni saya pendarahan

2mo trước

masa ni 4, 5 mggu mcmtu.. tpi skang mcm da x de.. da scan balik da..

1cm kecil lagi sis. Insyaallah boleh hilang tu. Tapi cyst jenis apa?

3mo trước

Betul sis. Semoga dipermudahkan okay 🤲🏻