hallo momds

Saya baru saja positive hamil. Ada tak ya macam saya yang susah tidur. Di bawak tidur kejap je lepas tu bangun. Kasian nanti liat calon baby nya . Malam susah sangat tdur?

1 Trả lời

Cuba tidur dlm keadaan yg hanya ada cahaya samar2. Sblm tidur minum susu suam so that bdn blh relaks dan bertenang. Blh juga cuba sapu sebarang minyak aromaterapi. Paling penting cuba utk tak fikir apa2 atau rasa tension. Biar fikiran lapang. Hope its help😉