sakit perut

saya baru preggy 4weeks, first baby, saya nak tanya normal ke ada sakit perut sekejab2? risau pula sebab ttc 3years dah

2 Các câu trả lời

Awl2 selalunya org akan rasa cramp. Bykkan rehat cuba check lg skli next 4 weeks ya

saya pon first baby sakit perut ☺ alhamdulillah now nak tambah yg ke3

8mo trước

tapi semlm saya bleeding sikit..spotting, refer hospital, doc kata takut ectopic..tapi xnampak dlm or luar rahim..takda kantung..sedih pula..ke saya chemical pregnancy je