Cepat lapar

Hi mommies, Saya nak tanya.. saya preggy 4weeks++ dan saya cepat lapar. Normal ke? Saya sakit perut macam senggugut tapi sakit nya tak kuat dan tak kerap. Sekejap datang, sekejap hilang.. saya google mungkin otot rahim menebal atau pembentukan janin di uterus. Normal ke kalau sakit perut? Saya risau..

2 Các câu trả lời

Normal sis.ape y sis google tu pon btul..bnyak rest n jgn wat keje berat2..pasl rasa lapar tu pon normal.sy pernah go through benda y sama.Makan moderately..Jgn ikutkan sgt tekak tu.Mkn berlebihan buat brat bdn susah trun lpas bersalin

5y trước

Okay sis. Alhamdulillah kalau normal.. risau jugak. Thank you for your advise ❤️

Normal sgt.. hehe.. mcm saya je..

5y trước

Alhamdulillah kalau normal. Risau sgt hehe first baby kann 😊