My 1st Baby

Saya baru pg check up today for the 1st time. My 1st preg after 6 years waiting. 5 weeks 1 day and doc ckp x nmpk mcm 5 weeks and kecik sngt size utk 5weeks. Size br 0.48cm. Anyone sama juga ke mcm sy? Is this okay? Normal? Doc srh buat beta ecg lg 2 kali. Td dh sekali result okay. Tp kena buat lg sekali

1 Trả lời

Hehe sama la dgn sy. Ingtkn dah 6weeks, sekali belum lg. Kecik jgk cam sis, almost 0.5cm. Doc suruh dtg lg sebulan utk rescan. Doc ckp xnmpk mcm 5 weeks maybe due to my irregular period cycle, so kiraan kita sbnrnya tak tepat. Don’t worry, nnt scan balik ye. Doa yg baik2 :)

5y trước

Sama la tdi dia ckp mcm tu juga. Dia tkt empty sac.. Sbb kantung ada.. And sbb kecik sngt utk 5 weeks tu yg dia risau. Plus location bby tu, nak make sure kat mana.. Dlm atau luar uterus