Susu full cream

Hi mommies. Nak tanya pengalaman. Susu full cream perlu didihkan dahulu sebelum beri dekat anak umur setahun sebulan? Sebab saya nak try buat dessert utk anak & resepi tu guna susu full cream. Hopefully ada mommies boleh kongsi pengalaman & info. Thank you💖#advicemommies #bantusharing #ingintahu #helpmommies

2 Các câu trả lời

tak perlu didihkan. if below setahun sahaja baru perlu didihkan dulu😊

lps stahun x perlu didihkn susu full cream utk anak..

8mo trước

sy tlg jawab kan tak perlu. sebab baby awak dah setahun lebih.