Babybump

Saya baru masuk 9 minggu 3 hari,and x nampak pun babybump (^^;),ada x mommy2 yg dah ada baby bump seawal 9 minggu?

32 Các câu trả lời

sy da 4bln pn xnpk sgt , sbb kurus kecil je sy pn jd perut pn xnpk sgt laa , sstgh org yg npk tu mgkn kulit perut dy tebal mcm sy nipis jd xnpk sgt wlpn da 4bln, org bdn besae sng npk rase nyee ,, ikut bdn masing²

4y trước

ikut bdn masing2 rasanya.. sy bdn besar dah 5 bulan preggy.. tak nmpak juga 😂

Awal lg tu sis,melainkn jika sebelum nie sis mmg buncit maybe boleh nampak dh baby bump,itupun minggu ke 14 - 15 baru nampak 🤭. Sy nak masuk anak keempat pun masuk minggu ke-14 baru nampak baby bump.

Tgu 7 8 9 buln nty sis.. 9 week tu sgt2 kecik lg, perut besar pulak b’gantung pd individu.. kawan sy 9buln pun perut kecik je tp anak sihat.. so pttny xde isu knp perut kecik asalkn anak sihat..

9 minggu tu awal sangat sis nak nampak baby bump. saya 9w nampak lemak bump je. masuk 6bulan baru nampak, tu pun kalau pakai baju besar sikit hilang dah bump 😅

4y trước

Sy kurus tp pki bju besar. Mmg x nmpk mngandung tu 😂

Mungkin badan xsama...saya anak pertama perut 5bulan baru nampak..nie tgh preggy anak kedua perut nak msuk 3bulan dh besar...

Bru 9mggu ,sy yg nak msuk 9 bulan ni pun xnmpk sgt babybump😂sbar lah nnti dh besar perut tu rasa penat bwa kesana kesini

4y trước

Ye ,berat baby pun normal je, hehe

9 mggu belum nmpak lg. Kalau jnis kulit perut tebal, 13 weeks baru nmpak.. Kalau jenis prut nipis, 5 bulan bru nmpk

Klu sy 6 ke 7 bln baru nmpk😂... Klu awal2 mmg xnmpk mcm mngandung.. Nmpk mcm buncit je gitu🤭 #TAPSupermoms

saya dh 5bulan lebih baru nampak sis...sbb kadang lain org lain kadang2...ada yg cpt nampk..takpe chill2 je

Baby bump selalu nmpak lepas 3bulan mcm tu. Ade yg 5 bulan ke atas bru start nmpak lagi2 klau first baby.

5y trước

ohhh,baru tahu, baik2 Thank you🥰🥰🥰