Bila boleh nampak baby bump?

Hai nak tanya .. seawal berapa bulan ye u all nampak baby bump ? Saya baru 9 weeks , dah nampak perut dah ..😅.. seluar yg selalu pakai dah tak muat dah .. nak kata makan banyak sangat pon tidak .. makan kenyang je mengah .. sblm pregnant BMI saya 23.8 gitu je .. skrg ni tak boleh pakai tshirt lama dah .. nampak perut dah 😅 #bilanoticebabybump #babybump

1 Trả lời

ikut badan org juga. ada yg nampak awal, ada yg sampai trimester 3 pun tak nampak sgt