Cirit birit

Hi, saya baru masuk 7 bulan. ada tak ibu ibu yang pernah alami cirit birit waktu pregnant. ibu ibu buat macam mana ye. saya harini cirit. tapi baru sekali. saya macam risau juga. masih pantau kalau banyak kali cirit nak pergi klinik. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pernah kena masa raya..mmg banyak kali pergi toilet..sy pergi farmasi beli activated charcoal..lega sket lepas makan tu..sy minum 100plus sikit lepas tu minum air bnyk ..kalau rasa x yakin cepat2 g klinik ye..lain org lain situasi

1y trước

oh waktu pregnant boleh ya makan activated charcoal tu? saya nak beli tapi takut nak makan. jadi takda masalah ye kalau makan?

Saya mkn panadol 2biji..