Pergerakan baby bermula dari berapa bulan ya?

Saya baru masuk 5 bulan. Nurse tanya ada rasa baby gerak² ke? Saya cakap tak tahu. Tapi kekadang rasa macam nyilu². Macam mana ek rasa baby gerak² dalam perut ni? Hahaha. Nurse cek denyutan jantung baby laju tp dia pelik kenapa saya rasa tak gerak. Boleh share pengalaman baby gerak² macam mana? #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

Kalu baby 1st depend on perut mommy jgak rsenye..biase 20w keatas dah bleh rse kicking semua kalu x rse cam angin2 lalu camtue je..

4y trước

okay² lepas ni dah boleh agak laa kalau baby bergerak ke tak.. tq²