Bertanya

Saya baru masuk 11mnggu mengadung... Ada x Di antara kt sini, mengalami macam saya.. Air liur berlebihan dari biasa...

2 Các câu trả lời

sy..msa prgnt ank kdua...bkotak2 tisu..siap bwak timba kcik msuk kblik bt ludah..Allah dugaan dier tuhan je tau..dr 2m smpai 4m...ank 1st sy boy..ingtkan 2nd gegel...rupanya boy jgak...hehe..tp mmg muka dia mcm gegel..agknya sbb ibu mmg ngidam sgt nk ank gegel..betbhlah sis..sy pun smpai heran mane dtgnyer air liur byk sgt

Kata nenek maybe hamil baby girl😅