Terasa down sikit

Saya baru lepas keguguran, xsempat period alhamdulillah lekat balik.. Masa saya keguguran saya stress sangat hari2 nangis sbb mcm rasa kehilangan n down sangat.. Now lepas saya dapat tahu saya pregy balik alhamdulillah saya seronok.. Tapi tdi nurse bebel dekat saya, ckp rahim x kuat lg lepas keguguran, kenapa x prevent.. N macam2 terasa down sikit. Then balik saya share dengan fmly saya.. Tp hampa jugak..fmly saya bebel cakap saya x sabar2, x pandai nak elak,xrangcang.. Saya down sangat.. Kenapa org x fhm perasaan saya.. Saya tahu depa care tp cara cakap tu buat saya sedih..

18 Các câu trả lời

InshaAllah sis...jga elok2 kandungan kali ini...Sya pun pernah gugur bln 2 tahun ni lekat balik bulan 6 Alhamdullilah sihat2 saja❤️ semoga sama2 kita sihat dan selalu dlm lindunganNya Aamiin 🤲

3y trước

terima kasih sis

Alamak… stay strong sis, pekak kan telinga je.. dorg tau ape.. bukan badan dorg pun.. sy doa kn semoga kandungan sis baik2 saja🥰

3y trước

alhamdullillah.. terima kasih awak.. alhamdulillah dikeliling orang yang baik2 dlm TAP ni.. 😘

Tak apa jangan sedih dan down saya dulu pon macam tuh.. rezeki ALLAH nak bagi siapa kita nak tolak kan.. jaga kandungan elok2 😊

3y trước

terima kasih awak.. insha allah...cuma terluah perasaan x sanggup pendam sensorng

samalah dgn sy sis lepas gugur je trus lekat balik...syukurlah kndungan skrg dh 8bulan😊 hrp2 kndungan sis baik2 saja..

3y trước

terima kasih.. semoga awak selamat melahirkan

Alhamdulillah rezeki awal ♥️ jaga kandungan elok-elok dan fikir positif saja ya. Semunya kuasa Allah 😍🌸

3y trước

alhamdulillah terima kasih sis

tula awak pun jgn la over sgt.. releks chill.. sabar.. jgn overthingking sgt la.. fikir yg baik2 doa yg baik. k

3y trước

terima kasih awak🌹

tumpang if kita gugur usia kandungan belum cecah sebulan . still kene cuci ke kat hospital ?

3y trước

pergi hosp.. nnty dr scan n buat keputusan samada cuci atau x.. kalau x keluar habis takut infection utk ibu.. terus ke hosp ye sis

stay strong ye puan 💪🏻💪🏻. semoga urusan puan dipermudahkan. Aamiin 🤲🏻

3y trước

terima kasih awak