Down sangat sangat😞

Asalammualaikum semua... Salah ke saye preggy jarak setahun sorang.. Tadi g scan kat klinik doctor Cina marah marah.. Sye.. Cakap sye nie.. Degil x nak ikut cakap.. Doktor.. Saye rase down sangat sangat.. Dengan suami lagi.. Bila cerita nye dekat dy... X pernah nak faham.. Ikut kepala sendiri je #😔😔

1 Trả lời

wslm..tak salah jika puan preggy lg..cuma mungkin doc tu risau ttg puan nye keselamatan jika.mengandung jarak dkt..sbb ada risiko... mcm blh sbbkn rahim pecah..risiko jtuh peranakan... dan sbgainya..sbb tu dia ckp mcmtu..mungkin cara penyampaian dia je la buat kita akn rs down.... xpela..apa2 puan pk positif je k..doa mg Allah bri puan kekuatan...bg puan sntiasa sht spnjng pregnant ...just think sbb doc ckp cmtu dia sgt2 care pd puan sbagai patient dia....sbb tu dia berkata sedemikian..mg Allah pmudahkan segala urusan puan..aamiin

3y trước

u r absolutely right.beranak jrk dkt prlu mentally prepared.baru je baca news kes dera oleh ibu bapa kndung semakin meningkat.kita hidup di zmn stress so btul2 kena kuat nk hadap hidup dgn ank2 kecil kelak.apa2 pun kalau ibu bapa tu ready xde mslh.nk beranak tiap2 tahun pun bole.semuanya dari diri sndiri jg.