Baru lepas Czer

Saya Baru lepas czer anak firts , anak Baru umur 9bulan dah sangkut lagi . Ada tak tips untuk jaga kehamilan supaya rahim dan baby baik” sahaja .. #bantusharing #jangandibully

Baru lepas Czer
2 Các câu trả lời

kalau czer xsmpai 2 tahun rs nye kena bykkn bedrest..pape pn puan kena rjuk pd pakar yg bakal jg puan .dan try diskus dgn doc puan n misi .bagaimana nk jaga kandungan baru .nk2 puan czer xsmpai 2 tahun..sbb ia agak risiko pd diri puan...ini kerana jahitan dkt bahagian dalam ambil masa utk fully recover..mg dpmudahkan segalanya. aamiin

hi sis, saya pun sama dulu,ceaser anak pertama baru 6 bulan pregnant anak kedua,ok je sis be strong,jgn stress n makan makanan yg sihat,kalau pergi check up dekat kk,bersiap sedia lah ya untuk dpt ceramah dari nurse😂😂😂