Darah lepas keguguran

Saya baru keguguran 3 hari lepas. Kandungan 11 weeks. Dah cuci dekat hospital. Doc kata sisa dah clear habis. Normal ke keluar darah macam ni? Tak ada sakit perut.

Darah lepas keguguran
4 Các câu trả lời

saya ada baca tips nak tau dah habis keluar ke belum, try buat upt. kalau masih positif means tak habis keluar lagi. dulu saya pernah gugur jugak tapi saya tak pegi hospital pun, just tunggu dia keluar habis. biasanya dalam seminggu habis dah keluar.

Mybe tu sisa2 drh..sbb sy dlu kgugurn , warded 2hr..dh check mmg clear..bila blik umh ok je, esokkn tu rse sakit sgt perut bhgian bwh, mcucuk2…msuk toilet darah mcmni kuar..pastu bru la lega…xde sakit2 dh

Sisa akn masih ada sis,mcm sy dulu 16hari bru stop…tuam perut,berpantang inshaAllah ok tu…tp kalau sakit perut yg teruk cepat g hspital..

nk tnya sis gugur tu x ada kluar kantung ke sbb tu kna cuci?