keguguran , tapi cuci tak bersih

hi dekat sini ibu yg pernah keguguran dah cuci , tapi penah jadi tak ? cuci tak bersih ? masih ada sisa lagi ??

2 Các câu trả lời

Lepas cuci tu, dr nk trngok balik kalau ada lagi sisa2 ke tak. Biasanya lepas cuci tu akan turun balik macam period ke gitu. Dr nk check lps 2 minggu takut ada sisi sbb sisa tu boleh buat infection

selalunya lps cuci dktr akn scan lg sekali utk pastikan semua sisa keluar.

9mo trước

yakaa 😭 kenapa saya dia suruh datang lagi 2minggu kalau ad sisa lagi kena cuci lagi ya allah dah la sakit..