jahit czer berdarah

Saya baru je melahirkn bayi prmpn secara czer sebulan lps .. Skrg tmpt jahit czer tu ad klua drh sikit2 bahaya ke ??

5 Các câu trả lời
Chuyên gia

Salam sejahtera puan. Untuk makluman anda, memandangkan anda mendapati luka pada jahitan czer anda masih belum kering selepas sebulan, anda disarankan untuk segera mendapatkan pemeriksaan di klinik terdekat. Masalah ini boleh disebabkan oleh jangkitan pada luka atau komplikasi lain. Oleh itu sila dapatkan pemeriksaan bagi rawatan segera. Anda boleh layari www.DoctorOnCall.com.my untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang sebarang masalah kesihatan atau bercakap dengan doktor bertauliah secara atas talian. Terima kasih

Bhya sis... Takut je infection.. Sis pergi hospital la ya

Takot jangkitan kuman kwsn luka tu. Better ke klinik

Pegi hospital balik..

p spital sis