Masuk hospital terus sihat. Makan semua sedap2 & berisi😆😘

Saya baru jak keluar hospital 2 hari lepas. Stay hospital dalam 4 malam, drip sehari dlm 5 botol. Dalam byk2 drip, paling sakit drip air gula. Kebas dari tgn sampai ke pangkal lengan. Masa drip ai gula malam tu pun pun tidur dlm 2 jam jak. Sakit sgt. Saya masuk emergency sebab tkdapat angkat, jalan & dah jejaskan kandungan sebab alahan teruk mual2, loya, timbang turun, selalu pitam, muntah2, sesak nafas, gastrik teruk & cirit birit. Makan pun x lalu. Lepas ni rasanya nak admit balik sebab lain betul rasa nya ni nak sesak nafas. 💪🏻 #1stimemom #firstbaby

Masuk hospital terus sihat. Makan semua sedap2 & berisi😆😘
10 Các câu trả lời

Kesiannya saya dgr, law yg kna alahan mcm ni.. saya kali ni alhamdulillah..loya tu ada tpi x teruk..cuma kdg2 badan rasa cm nk demam suam2 je.. Waktu mlm rasa miang..gatal di kaki, tangan..badan..nsib baik x teruk sgt mcm ruam tu.. semoga sis cpt smbuh 💪🤗

2y trước

tak larat dah sy sis haritu sbb petang tu tkdpt angkat, dari punggun ke paha dgn betis kejang dgn rasa nak pitam lagi. masuk wad mlm tu pun pengsan sis depan tandas. kita kuat siss demi anak💪🏻💪🏻🤰🏻

Sy mabuk 1st trimester 2 kali masuk ward.. Kali kedua masuk kena tahan 2 malam hampir 20 botol kena masuk air 😂😂 Punyalah teruk alahan.. Harap² anak 1st jer lah dugaan macam ni. Next anak² nanti mudahlah

2y trước

hrp2 lah kalau alahan teruk ni, beranak nanti lancar sikit💪🏻😂

hahaha..sama mcm sy pregnant anak first dulu. selalu warded sebab alahan teruk giler. dekat rumah langsung tak boleh mkn apa even air kosong pun, masuk wad eh..nasi pun boleh telan. 🤣🤣🤣

2y trước

betul sekali sis😂 dah admit ward wah brselera betul. makanan semua sedap2. nurse pun baik2 sini sis.

dlm wad best sbb xyah buat apa2 pun , semua berhidang dan dilayan.. hehe tp paling gerun dgn drip kat tangan tue , x selesa lahaiiii.. 🥲

2y trước

weuwwww 🥲 semoga cepat sembuh sis~

Hihi. sebab kat hospital kita dijaga. makanan disediakan.. gitu.. moga alahan puan berakhir dgn baik.. keep strong ok 🤲🌻

2y trước

🌻

Saya pun kalau duduk hospital auto sihat sebab tak sabar nak balik 🤣

2y trước

sy haritu minta balik. sbb sakit sangt drip air gula. dah 5 hari keluar pun masih kebas. sakit sgt nasib doktor approve haritu keluar wad. kalau ikutkn belum boleh balik.

aduhai. semoga cepat sembuh ya. semoga sis & kandungan baik baik saja.

2y trước

tq sisss skrg pun kebas lagi 💆🏻‍♀

paham sgt klu bab alahan teruk. jaga diri puan 🙋🏻‍♀️

2y trước

terima kasih sis❤

Sy paling sakit drip air garam. magnesium. pedih je rasa. kebas jgk

2y trước

ya sis saya pn mcm sis jugak. tapi drip air dgn garam oky taksakit. drip air gula tu sis sakit dari tgh mlm smpai pagi sampai skrg masih kebas, lpstu tukar drip air, air tak masuk tpksa buat flushing. sbelum ni flushing tak sakit tiba2 haritu sakit sgt sambil menangis sy. tu yg sy request balik. nasib doktor approved. kalau ikutkn masih stay wad.😭

Semoga baik2 sahaja puan..mommy dan baby 💪🏻💪🏻💪🏻

2y trước

tq puan 😘😘💪🏻