Masalah sembelit semasa hamil

Saya baru hamil 6 minggu tapi saya perasan aktiviti membuang saya dah tak macam dulu. Makan banyak tapi 2-3 hari belum tentu membuang. Ada cara tak nak elak masalah sembelit masa pregnant ni? Risau pulak #constipationduringpregnancy #pregnancyissue

1 Trả lời

Byk kn minum air kosong dgn buah buahan..sy dri awl pregnant lgsug xde mslh sembelit

4y trước

Terima kasih sis. Saya banyak jugak minum air dan makan sayur. Tapi taktau kenapa masih sembelit.