BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Các câu trả lời

Dibolehkan utk berbuka bg ibu mengandung yg risaukan kandungannya. 😊 Nnty ganti saja blk. No worries sis ada dlm hukum dibolehkan