BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Các câu trả lời

Saya pon planning nak puasa tapi risau taklarat jee. Sekarang pon kalau lambat makan, berdiri lama rsa nak pitam jee hmm #26w1d

Boleh puasa ikut ibu tu mampu atau tidak.setiap kali sahur mkn la yg berat supaya tak lapar.lebihkn kurma masa sahur tu

Islam ni mudah...kalau rasa x boleh nak puasa..xpe..jangan mudaratkan diri dan baby dlm kandungan...puasa boleh ganti.

kalau sis larat puasa la..kalau xlarat jgn paksa

5y trước

sme la..sy pun b'keje..smoga kte kuat tuk berpuasa nnti..