hi mommies , nak tanya siapa yang pernah rasa pedih or berdenyut dekat breast ..

saya baru habis period , jadi tak mungkin sebab nak period. risau penyakit lain 😅 , sebab sakit dia buat kita takde mood sebab berdenyut.. dan pedih , kadang kadang rasa breast ada membesar sikit , kadang kadang rasa macam normal 😅. tak mungkin sebab hormon , sebab kitaran period saya normal. thanks semua

1 Trả lời

Hi dear, sy tgh mgalami ni sbb sy tgh preggy 5 weeks.. Sblom tu penah miscarriage n symptoms yg sama sy rse nipple n breast sakit or ngilu dsbbkan pregnant ni ☺️. So itu normal ye 🤗

2y trước

saya kalau ikut kitaran haid , ni masuk 4 minggu tapi test upt masih negative 😢