Buku Pink !!

Hi saya baru dapat tahu pregnant around 4 weeks, and merupakan kehamilan yang pertama. saya ada 2 soalan nak tanya? 1. Waktu bila / minggi sesuai untuk saya buka buku pink. 2. Sekarang saya selsema ,and macam nak demam ,bole ke makan ubat. Saya cuna makan ubat selsema yang disarankan dokter sahaja. Harap dapat bantu saya

1 Trả lời

1. Before 12 weeks 2. Boleh asalkan dah tnya doc. Sbb ibu mgndung xbole mkn ubt smbrang. So better tnya doc dlu.. then doc akn bg ubt syg ssuai dos nya dgn ibu.