Check klinik dan buka buku

Saya baru check upt ptg tadi, alhamdulillah 2line terang Kalau kiraan tarikh pakai apps dah masuk 5w Perlu tak pergi kk skrg utk check lebih lanjut? Nak cakap mcm mana ye? #firstpregnancyjourney

Check klinik dan buka buku
9 Các câu trả lời

klu kt Putrajaya pegi klinik KK @ kol dlu utk buka buku.. mybe ade some miss communication klu kol sb dia sruh walk in dlu nk sahkan kandungan tp bnda ni kt private pn bleh.. diaorg akn bg date utk buka buku atleast 10 weeks base kiraan 1st day last period.. tu ja.. nnt diaorg akn bgtau list dokumen kna bwk

Call kk atau kd terdekat. Mcm sy kk bg buat bku walaupun baru 5weeks tpi ada kk 8week keatas bru boleh buka buku.. apa apa pun momy kena call dlu sbb skrg kena appt nnti nurse bg tarikh dtg klinik

Kalau kk tmpt sy , call dlu buat app utk dtg, n digalakkn bawa scan dr swasta, tp xbuat pon xpe, sbb nanti time buka buku, kk akan scan juga

sis call klinik dulu untuk set appointment. pegi sana awal² pun sama jugak just nak set appointment..

Kk akn suruh check dkt luar dlu. So blh check kt klinik swasta bila dh 6w utk tgk kantung kt mana.

Sb sya pergi klinik dia terus scan, 8week dh bkk buku

boleh call kk terdekat

Ckp nk scan 2d blh je

tahniah sis

2y trước

terima kasih sis