Baru hamil tapi keluar darah

Saya baru buat ujian upt, dan mendapati ianya positif dan telah pergi ke hospital. Doktor sudah buat scan dan nmpk kantung, belum nmpk janinnya. Tapi masalah saya sering berlaku pendarahan betselang selang hari. Tapi dalam kuantiti yang sedikit sahaja, iaitu setiap kali buang air kecil akan turun bersama ketulan darah yang kecil. Kenapa ya, adakah ianya selamat?

1 Trả lời

Tak normal ye kalau keluar darah masa preggy. Sila refer dgn doc ye.