Sakit selepas scan

Saya baru buat detail scan. Baby x bagi kerjasama so susah doc nak tengok sampai dok tekan2. Lepas 6-8 jam bahagian yg doc tekan tu sakit. Normal k ya?

5 Các câu trả lời

mungkin kulit awak nipis, sy pun sakit waktu scan gender kat sono, sbb baby dok tutup kemaluan dia. Tapi after 2-3days hilang sendiri sakit tu

kita pernah kena. doc kk scan, dia punya nak cari heartbeat baby tu masyaallah sampai sakit ditekan tekan nya. kita ni menahan je😆

sakit, mksdnya senak ke? if ini, normal. nnt bila kndungan masuk 3rd trimester, misi cari kepala bby lg la xselesa.

8mo trước

Kalau rasa sakit sis kena maklum pada nurse/doc yg merawat. Jgn ambil enteng tau. Tengok nurse cakap apa. If nothing serious lega hati sikit tak risau kan

Buat dekat sono ke ? Selalu dekat sono yang sakit. Tempat lain mahal sikit Tapi lembut je.

Sama macam sy haritu. Scan gender. Sono tu duk tekan2 sakit sgt. Kita pun tahan jela

9mo trước

Dekat sono mmg murah. Tapi tu lah dia punya paksa baby tu kita yg sakit. Lepas tu tak nak pergi dah 😂🤣