Detail Scan (Perut tebal)

Hello~~ last 23/9/21, sya ade buat Detail Scan kat klinik pakar, masa tu 22 Minggu usia kandungan. Unfortunately, detail scan xdpt proceed sbb almost 70% scan tuh masih kabur2 and x jelas. Puncanya adalah perut sya yg sangat tebal 😂 doc tu cakap agak2 9cm ketebalan. kalau ketebalan normal, 4-5cm je so senang nak tengok/scan. Mak aiii..so, kiter buat satu lagi appointment next month..InSyaAllah, semoga semuanya dipermudahkan dan harap baby pon bagi kerjasama. Amin YRA.

1 Trả lời

Wahh susah la gitu ye 😅 tak pun masa sebelum scan tu awk minum air banyak2 lepas tu jangan kencing. Mana tahu lagi senang nampak 😁

3y trước

Lambat lagi nak tggu lepas bersalin tu doktor 🤣