Mykid anak

Saya baru bersalin 31/3 hari tu. Tadi pi bwt surat beranak, tanya depa pasal mykid depa kata setakat ni xda lagi. Tunggu pengumuman bila bole bwt. Kat tmpt mommies pun mcm tu jgk ka? #bantujawab

15 Các câu trả lời

mmg blm buka lagi sis pasal mykid ni ...las buka pun tahun 2022 hari tu ...tu pun buka sekejap je ...nasib baik saya hari tu sempat buat untuk anak saya...,☺anak ipar saya pun blm buat lagi lahir tahun 2023 ni sbb diaorang cakap blm ada pemohonan lagi buat sementara waktu..

lama dh sis isu mykid ni. dorg stopkan buat sementara seluruh malaysia smpai bile xtau la. kalau ade pun tu untk yg lama2 punya tahun 2021 & 2022.

2t trước

anak saya yg first lahir 26/10/21 still ada lagi mykid dpt hujung thun 2021 sgt lama mnunggu, yg second ni takde mykid, gitu la gamaknya kne tggu pengumuman ntah bila plak kan

anak sy lahir 17/12/2022 Smpai skrg dh umur setahun 4 bulan tk siap2 MyKid. buat dekat Sepang. anak kawan sy umur dh 2 tahun lebih pun belum siap MyKid.

leceh x ada mykid skrg😪 saya naik flight ulang alik miri kena bawak surat beranak ori yg besar tuu.. dalah pgg baby byk brg bawak..

2t trước

Betul. Semua urusan jadi payah nak kena usung surat beranak besaq tu🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

anak saya last 2016 mykid.2023 tuhari bersalin MMG dah xde.ada tmpt yg masih ada,,tengok stok katenye

anak sya lahir 2021 dpat mykid..ni ank second lhir 2024 mmng dh x da mykid

anak sy buat bln 11 thn 2022,..bln 11 thn lpas bru siap..dlm stahun jgk la...

Ya betul. Ada memo pasal ni kat website JPN jugak

anak sye lahir october 2022, setahun baru siap mykid.. JPN kajang

saya beranak 21.2 pun katanya mykid xdk dh sekarang