Sakit masa bersama

Hi saya baru bersalin 3 bulan lepas. Ini first time bersama selepas bersalin, jahitan luka semua tak sakit saya assume dah sembuh, cuma skrg saya terasa sakit bila henjutan especially di pintu rahim. Ada mommies yang pernah rasa ni? Saya google, maybe sbb rahim jatuh etc. saya pun tak sure, any advice or solution ke? #bantusaya #ingintahu

4 Các câu trả lời

ade foreplay tak sebelum bersama? takot miss v sis kering.. tu yg sakit sikit tu

2t trước

Sakit kat belah pintu rahim wak.. yg belah dalam tuu. So far mcm kering2 tu mmg tak ada sbb guna lubricant huhu

Sama la sakit gila smpai trauma haha rasa mcm first night tu 🥲

2t trước

Haha yekee! Adeh saya first time rasa. Mmg takut laaa nak try lagi 😂

nanti cuba tanya doktor. ada simptom2 prolapse lain ke?

1t trước

maybe sebab badan tak selesa lagi kut. biasa first time pp memang sakit sikit. cuba monitor lepas ni mcm mana. kalau masih sakit boleh refer doktor.

sama la. sakit sangat mcm nk koyak pun ada 🥲

1t trước

Yekee! Saya 100+ baru berasama huhu. Ok saya cuba urut sendiri je nanti. TQ tips!