Kandungan 4 Weeks

Saya baru-baru nie tiba2 masa nak mandi ada keluar darah.. Darah x banyak tapi tompok2.. Bila p check dekat klinik doktor kata kantung masih ada.. Doktor bagi ubat kuat rahim utk mkan.. Tpi sehingga hari nie (hari ke 3) darah still ada..tapi x banyak. Mcm tompokan darah.. Normal ke mcm tu.. Dan apa perlu saya buat.. #bakaliburisau

5 Các câu trả lời

Sy pun pernah 7 minggu bleeding 2 kali sis..mmg darah x banyak mcm tompok² ja kan..tp kita ttp risau..sy p scan dokte kata 50/50 sama ada dia nak melekat atau nk gugur,then dokte bg ubat kuat rahim..now dah 10 minggu Alhamdulillah dah x ada keluar darah..sis kena byak rehat jgn byk bgerak..jgn angkat berat²..mcm sy dokte suruh kurangkan naik knderaan..

5y trước

awk dh scan ke? heartbeat ade x?

Sy dah check dekat hospital.. Doktor bgtau myb janin x jadi atau nak gugur.. Doktor bg tempoh 2 minggu.. Nanti scan balik.. Harap semuanya ok..

better pergi Hosptl check .. saya pun penah bleeding time 12week .. doctor scan dari bawah nmpk ade fibroids ... 😭😭😭

5y trước

teros kan pregnant .. kalo fibroids tak menganggu tumbesaran bby .. 2 bulan sekali appointment doctor scan fibroids .. tapi doctor kata lepas habes pantang baru operation .. tapi ade yg fibroids dye makin mengecil .. bergantung pada diri mmy jugax .. lain org dye tak sama ...

Terus ke hospital yg berdekatan..

Boleh sy tau apa nama ubat y tu?

5y trước

Saya pn skrg tgh mkn ubat tu jg..