lengguh sangat2 pinggang ?

Hi.. saya baru 9minggu tapi start smlm smpi hari ni pinggang saya lengguh yg amat sgt sampai nk tido pun x bole... Nk tuam air panas takut. Nk letak minyak saya alah dgn bau2. Tak tau nk buat apa..serba serbi x kena ni hah. Ada sapa2 yg lalui mcm saya x.. n apa yg awak buat... Sbb kandungan kecil lagi sebenarnya tpi kenapa ada rasa mcm ni??

1 Trả lời

saya pon 9minggu. sama mcm sis. ada rasa sakit lenguh pinggang. nk tido pon tk boley. sampai suruh husband urutkan kt belakang pinggang. pegi kk tanya nurse kenapa. dya cakap sebab kurang minum air. kena lebihkn minum air. tentang sapu minyak kt perut tu. kalau boley jgn sis. kwn saya gugur sebab sapu minyak panas dekat perut.

5y trước

sama la awk. air kosong tu skrg rasa tak sedap. minum je rasa nak muntah balik. mmang minum pon sikit2 je.