8 week berat badan naik

Saya baru 8 week 5 day perut mcm 3 4 bulan dah .. sampai ipar tegur suruh diet gemok sangat .. sedih sangat2 ada yg jenis perut besar mcm saya ke?

1 Trả lời

Besar ke kecik janji baby sihat.. abaikan org comment apa, sibuk pulak dia nak comment 😒 org pregnant kita tak boleh cadangkan diet2, makan berkhasiat sihat2 je, kalau naik mendadak kawal makan sikit (makan yg kurang gula, makan buah, elakkan jajan) tp bukan diet