TAKE TAHU ALAHAN KE TAK

Saya baru 6w2D, tp skrg ni batuk2 non stop, skrg sy mmg kurangkn mkn miyk yg bergulai , tp sy mmg xde ambik ubat klinik lg sbb risau msih awal kan dan org ckp mse preggy xleh ambik sebarangan ubat, skrg cuba amal minum air msk dgn vitc c utk imun bdn yg sesuai dgn preggy? Tp sy ade dgr org ckp cuba amal madu, tp sy takut xcuba sbb madu panas, btw sblm ni sy pernah gugur! Ad x momiess pernah alami cmni? Adakah ini alahan? Sbb sblm ni sy deman, pening kepala ni batuk plak non stop, sy buntu please help🥲🥲

1 Trả lời

kalau dah demam, pening, batuk tu penyakit. bukan alahan dan. jumpa doktor dan dapatkan ubat yg sesuai untuk pregnancy. doktor lebih tahu ubat apa yg sesuai sebab dia lebih pakar dari “orang kata”

7mo trước

Yekee sis, tulaa ek setiap org lain2 punya sakit