Normal ke tak boleh makan nasi?

Hi, saya baru 5 weeks, saya lapar tapi bila makan nasi, 5/6 suap rasa nak muntah. Normal ke? Saya boleh makan roti/biskut tapi kenyang tak tahan lama, sebab dah terbiasa dengan nasi sebelum pregnant. Perut asyik pedih sebab lapar 😅 #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #firstmom

17 Các câu trả lời

Iya sis normal baru2 sampaila habis trimester 1 sampai 4 bulan sis kena hadap

sy mcm tuu jgk .. skrg dh 3 bln pksa jgk mkn sikit walaupun tahu akan muntah

Bertabah je la…nk ngandung memang cmtu….😁…

normal je wak..sya yg 8m pun tak lalu makan nasi

normal sis...sy dlu awal2 pn gitu juga...

Normal

normal