suggestion beli barang bile ?

saya baru 5 bulan, patut dah boleh beli barang sikit sikit skrang or tggu 7 bulan baru beli ? saya risau pkp je nnt. takleh nak beli barang ? so patut ke beli skrang ?

4 Các câu trả lời

Dh boleh beli tu sis.. sye pn start 5bulan beli sikit2.. msuk 7bulan lebih dh settle semua... tp first beli dlu brg yg nk bwk ke hospital.. risau baby terkeluar awal... hihi

Saya pun dh bl sikit²...nnt xda la nk bl sekali banyak..tula saya pun risau pkp blk je nnt

saya beli sikit2..msuk 7 bln tggal utk recheck blik je kowt2 ada yg terlpas pdg

dh boleh beli sis.. xapa beli sikit2 dlu..