Early Pregnancy

Saya baru 4 hari delay period, tapi UPT dah double lines. Patut ke saya ke klinik utk confirmation? Or tunggu few weeks lagi, takut if scan skg, tak nampak apa apa.#firstmom

3 Các câu trả lời

tgu lg 2w-3w sbb 6w baru blh scan klau awal2bjust nmpk rahim kembang je btw awk dh berapa minggu @ hari 1st period bln lepas brp HB https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y trước

1st date period bln lepas 4hb. Based on apps ni, dah 4 weeks. Betul ke?

Scan skrg mmg tak nampak apa apa. Saya pun sama, doctor advice dtg scan 6 minggu ke atas. Just skrg makan folid acid hari hari je.

Blh tunggu lg 3 minggu klu xde apa2 discaj.

2y trước

Klu dlm masa tdekat takut xnmpk apa2 lg, sbb proses ovulasi xsama dgn kiraan last period. Nanti awk lg risau & byk fikir. So meanwhile, dh boleh mkn folic acid dlu, avoid heavy works.