Panadol soluble

Saya baru 34 week ttibe dapat flu, tak demam pun tapi peritlah sbb yg jenis meleleh je pastu tarik kepala. Boleh ke eh nak makan panadol soluble tu 😩

6 Các câu trả lời

Pergi klinik awak, nanti doktor prescribe ubat sesuai keadaan awak. Masa saya kena selsema time pregnant haritu, saya banyak makan yang berkuah panas tau, tak pon bubur berlauk makan time panas tu. Fuhhhhh, bagi hingus tu cair meleler keluar hembus sebanyaknya. Minum pon air suam je. Sambil tu makan juga ubat, alhamdulillah okey.

sepanjang pregnant, setiap trimester saya akan kena flu .. saya tak berani makan ubt since dktr ckp x blh mkn ubat hanya paracetamol .. jenis pulak flu meleleh² so mmg kerap buang hingus ..

jenis yg senang keluar tu senang nk baik.. rajin2lah keluarkn hingus tu.. jgn amik apa2 ubt.. try letak.vicks kat air panas amik.wap panas tu..insyallah nti baik

Ada ubat selsema untuk ibu mengandung sis boleh dapatkan di klinik berdekatan

seeloknya pegi klinik & jmpa doktor utk lbh lanjut

panadol 500mg only