FLU MAKAN PANADOL SOLUBLE

Hi mommies.. Kalau pregnant 32 minggu tengah flu bole ke makan parasol soluble?

2 Các câu trả lời

Xsure la sis..better sis g klnik tnye doc..sbb ms preggy ni xblh mkn ubt sebarangan....sbb dlu ms sy alami flu doc bg loratadine shj yg d katakn sesuai utk ibu hamil... selain dr tu doc kata dia xsuggestkn... Trmsuk juge panadol..panadol jnis paracetamol yg ada dkt kk ngn hsptl shj kita blh mkn jika demam..selain dr itu tidak sm skali..tu yg doc pnh bgtw dlu la... Emm.. pape pn tggu mommies lain nye komen cmne..tp tula yg sy dpt tahu dlu dr doc yg rawat sy..hrp ianya dpt mmbntu..sis blh bli dkt farmasi loratadine ni..or g farmasi tnye dkt yg jual ubt tu pil apa sesuai tuk ibu hamil bile kena flu also demam

Okay..tq sis..