Tanda2 bersalin ya?

Saya baru 31 week nak masuk 32..td saya terase mcm sakit perot mcm nak segugut..patu cirit birit..tp still dtg lagi sakit..bukan tanda2 kan nak bersalin??sbb sy ad bace ad jugk yg nak bersalin dye rase nak berak..sbb tgh sakit ni..

1 Trả lời

Puan, mungkin ia contraction palsu jika tak kerap dan berjam. Cirit birit lebih 4 kali sehari dan berterusan ke 48jam, sila jumpa doktor ye puan. Pastikan puan kekal hidrasi. 😊