Sakit rahim bila berjalan

Saya baru 27w tapi rahim sakit bila nak bangun atau lepas duduk nak berdiri dan jalan tu rasa sakit dekat bahagian rahim. Nak angkat kaki pun sakit. Memang rasa macam ni ke? #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

sy pn nk msuk 27w,ya kdg rasa kt bwh area atas mss V tu mcm sakit..sy agak la baby dh berpusing kt bwh sbb sblm ni xrasa plak mcm tu..skrg kt area celah kangkang pn rasa xselesa.tp njoy je rasa2 ni..:)

1y trước

Saya tanya mak saya pun dia cakap benda sam. Baby dah pusing ke bawah😂 betul enjoy je rasa ni kita sakit takpe janji baby sihat 😄