salam dan slmt pagi

Saya baru 1st prgnncy..baru cek smlm..baru 4minggu lebih..dah 3kali cek upt mmg double line...tapi bila scan..blom nampak apa2 kantung..or masih awl lagi nak nampak kantung?doktor suh dtg 2minggu lagi..normal ke tu baru 4 mnggu blom nampak apa?

2 Các câu trả lời

Normal sis..sebab kecik sgt2 lagi..saya dulu scan minggu ke 7 dah dgr bunyi jantung baby.. Minggu ke 9 repeat scan dkt kkia pula,dah dpt ukuran janin dan nmpk tali pusat

5y trước

Samalah kita..first baby jugak..insyaallah baby x de pape..amin

Awal sangat lagi tu 4 minggu. Saya masa scan 6 minggu pun baru nampak kantung. Better scan 8 minggu keatas.

5y trước

Sama sama.