Susu badan ke?

Hi, saya baru 19weeks pregnant (first time prgnant), sebelum ni kalau pakai bra, bila bukak akan sakit and mcm ade putih2 dari rongga puting. Mcm peluh. Tapi hari ni tgh duduk, tetiba rasa basah bahagian puting, bila ditekan ade keluar air.. warna putih kejernihan. Bukan putih susu kotak.. normal ke?

2 Các câu trả lời

Tak sure dear. Tak pernah alami. Nnti next appointment kat kk cuba tanya dr/ nurse. Kalau nak tahu lbih cepat pergi private klinik pakar o&g ya

Normal