Cecair Putih

Saya nak bertanya, dekat puting saya ada kesan tompokan air. Bila pegang rasa mcm keras bila dah kering. Warna seakan putih / transparent Adakah ia susu? Jika ya, patut buat apa? Bersihkan saja? Terlalu awal utk susu keluar ke? Saya baru masuk 5 bulan Maaf jika soalan tak cerdik. First time mom 😅

1 Trả lời

betul puan. susu. bersihkan je mcm biasa. susu dah ada since 16w kandungan. tapi jgn dipicit pulak nak bagi dia terus Keluar.