Zincofer

Saya baru 18 weeks nk masuk anak ke3 tp kali ni lain macam skit alahan agak teruk Dan Setiap kali consume Zincofer sy mesti muntah hmm ada suggestion tak mcm mn nk consume asid folid tu hilang kn rasa loya ni??

1 Trả lời

sis..sy mmg x boleh telan langsung zincofer..muntah dan pening..bagitau kk sis..and try iberet..alhamdulillah hb sy makin ok lepas consume iberet.try la

5y trước

Itu la sis pdahal dah consume sblm tido nk elak kn muntah tp failed jgk biasa sblm ni mkn obimin plus tp hb masih low tu yg dc bg Zincofer