Susu Apa Terbaik Utk Ibu Hamil?

Saya baru 12weeks pregnant anak pertama. Tapi belum lg minum susu apa-apa utk ibu hamil. Takpe ke? Ke waktu skrg ni dah kena minum susu apa-apa ya?

3 Các câu trả lời

susu fresh farm + kurma.. saya beli kotak kecik tu. sehari sekali.. al hamdulillah.. takde gdm anak kedua. anak pertama saya ada gdm.. tp bukan sebab susu.. tapi saya suka minum air manis. anak kedua.. al hamdulillah.. well managed

Boleh je awak. Saya minum susu kambing, susu UHT. Kalau susu ibu mengandung, ramai kata elak minum anmum sbb gula tinggi

anmum