Tanda mengandung luar rahim

saya banyak baca tentang kandungan luar rahim, macam mana nak tahu kalau kita mengandung luar rahim atau sebaliknya? Kalau nurse atau doctor tak cakap pape tu kira takda apa la kan?

2 Các câu trả lời

masa scan 1st sebelum buka buku tu doc dah boleh confirm dlm/luar rahim. so yes doc ok tak ckp apa meaning kandungan puan di dlm rahim. moga membesar dgn sihat ya baby & juga mommy😊

Nak tau kepastian mmg kena buat scan.. biasanya kedudukan kantung berada di luar kawasan dari rahim.. ada tanda pendarahan atau sakit.. kalau xdapa tu InShaaAllah baik² aja..